Covid-19 politik

Guldagergaard glæder sig til at byde dig velkommen udenfor til CLAYTOPIA-universet, og her har vi samlet information omkring retningslinjer for dit besøg i CLAYTOPIA.

Guldagergaard efterlever de danske myndigheders covid-19 retningslinjer, og ved at følge disse retningslinjer, hjælper du os med at gøre CLAYTOPIA trygt at opleve for alle besøgende. Vores gæster, fra 15 år og opefter, skal kunne fremvise et coronapas til vores medarbejdere ved indgangen enten ved:

  • en negativ covid-19 test, der er max. 72 timer gammel fra det øjeblik, hvor du blev testet

Denne dokumentation (enten en kvik-test eller PCR-test) skal indeholde navn, testtidspunkt samt testresultat. I forbindelse med fremvisning af dokumentation for en negativ test skal gæster fra og med 15 år fremvise ID.

  • en positiv covid-19 test, der er foretaget mindst 14 dage og max. 180 dage før dit besøg i CLAYTOPIA-universet.
  • et gennemført vaccinationsforløb med covid-19 (minimum 14 dage siden sidste stik).

 Når du ankommer til indgangen for CLAYTOPIA skal du fremvise dokumentation enten på print eller som skærmbillede på din mobil. Børn op til og med 14 år skal IKKE fremvise negativ test.

Bemærk at vi ikke opbevarer nogen af disse oplysninger.
Vi håber for din forståelse og ønsker dig et rigtig godt besøg. 

CLAYTOPIA skal være trygt for alle under deres besøg!
Vi beder dig derfor om at holde afstand til andre, spritte dine hænder ofte af ved vores opsatte dispensere samt at benytte mundbind ved ophold indendørs (i vores designbutik). Vi har afstandsmarkeringer visse steder, og ved særligt udsatte områder og udstillinger er også indført ensretning.

CLAYTOPIA-universet er udendørs, og vi har rigtig god plads, dog kan der være begrænsninger i enkelte områder, og her kan vores guider henstille at holde mere afstand eller henvise til øvrige områder. Selvom vi er udenfor i vores smukke park, har vi øget rengøring af alle kontaktflader.