Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CLAYTOPIA After Dark – Anders Blichfeldt Alene på scenen

2. juli / 20:00 - 21:45

DKK 375

Koncert med Anders Blichfeldt

I sit nyeste show ‘Alene på scenen’ tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører sangene vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra
Toppen af Poppen 2019 og 2020.

Anders fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen.

Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennem musikalsk. Anders er alene på scenen med sine instumenter og elektroniske dimsedutter og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender og elsker.

Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller – og det er sange fremført af en af de bedste sangere vi har i Danmark. Oplev Anders Blichfeldt helt tæt på, hvor han synger alle de sange, som vi kender fra tiden med BIG FAT SNAKE, Anders’ egne soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band og nye fortolkninger fra TOPPEN AF POPPEN 2019.

CLAYTOPIA After Dark

CLAYTOPIA After Dark er en række unikke og udvalgte intimkoncerter midt i det smukke og magiske CLAYTOPIA univers.
Grundet covid-19 har vi taget en række forholdsregler, så vi alle føler os trygge, og det betyder blandt andet, at vi har et begrænset antal billetter til vores After Dark arrangementer, og at alle koncertgæster er siddende.
Vi anbefaler at du har printet din billet ud, og medbringer dit coronapas og har det klar til tjek ved indgangen.

Vores lounge stole i haven er u-nummererede og du vælger selv din stol og placering på plænen. Du må hjertens gerne medbringe egne puder og tæpper til din koncertoplevelse. Sommer i Danmark kan være kølig, så husk det gode humør sammen med din tykke trøje.

Lounge, Sunset Bar og foodtrucks er åbne fra kl. 18.30

Detaljer

Dato:
2. juli
Tidspunkt:
20:00 - 21:45
Pris:
DKK 375
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Guldagergaard – International Ceramic Research Center
Telefon:
+45 58 19 00 16
E-mail:
kontor@claytopia.dk

Andet

Bemærk:
Billet er inkl. entré til CLAYTOPIA After Dark fra kl.18.30

Sted

CLAYTOPIA
Heilmannsvej 31A
Skælskør, 4230 Danmark
+ Google Maps