Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CLAYTOPIA Samtalesalon – Kathrine Lilleør i samtale med Anne Sophia Hermansen

5. juli / 12:00 - 13:00

DKK 175

Samtalesalon med Kathrine Lilleør

Kathrine Lilleør er en aktiv debattør med skarpe meninger om etik, tro og samfund. Hun er kendt for sine kloge, kontante og kærlige meninger. og har som sognepræsten prøvet en del både professionelt og privat, og hun er en efterspurgt foredragsholder landet over i mangfoldige sammenhænge.

Som tidligere medlem af Det Etiske Råd holder Lilleør en del foredrag om etik og ledelse for erhvervsledere, offentlige ledere og i sundhedsvæsenet. Den svære samtale, værdibaseret og personlig ledelse har i flere år haft hendes særlige opmærksomhed. Foredragene rummer ofte sideblik til Søren Kierkegaards forfatterskab, især hvad angår mulighedens kunst og den enkeltes selvforståelse.

Du kan opleve Kathrine Lilleør i en samtale med Anne Sophia Hermansen fra Berlingske om kultur, kunst, kærlighed, eksistens, videnskab, tro og det gode liv

CLAYTOPIA SAMTALESALONER

Guldagergaard præsenterer med stolthed en række samtalesaloner under CLAYTOPIA i hele juli måned. CLAYTOPIA samtalerne handler om det gode liv, hvor vi lader en række danske kulturpersonligheder komme til orde.

Grundet covid-19 har vi taget en række forholdsregler, så vi alle føler os trygge, og det betyder blandt andet, at vi har et begrænset antal billetter til vores Samtalesalon arrangementer, og at alle gæster er siddende.
Vi anbefaler at du har printet din billet ud, og medbringer dit coronapas og har det klar til tjek ved indgangen.

Vores lounge stole i haven er u-nummererede og du vælger selv din stol og placering på plænen. Du må hjertens gerne medbringe egne puder og tæpper til vores samtalesaloner. Sommer i Danmark kan være kølig, så husk det gode humør sammen med din tykke trøje.

Detaljer

Dato:
5. juli
Tidspunkt:
12:00 - 13:00
Pris:
DKK 175
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Guldagergaard – International Ceramic Research Center
Telefon:
+45 58 19 00 16
E-mail:
kontor@claytopia.dk

Sted

CLAYTOPIA
Heilmannsvej 31A
Skælskør, 4230 Danmark
+ Google Maps