Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CLAYTOPIA Samtalesalon med Claus Dalby

9. juli / 12:00 - 13:00

DKK 150

Samtalesalon med Claus Dalby

Oplev haveguruen Claus Dalby fortælle om sit fascinerende haveliv. Claus Dalby betegner sig selv som et skønhedssøgende menneske, hvilket tydeligt er afspejlet i hans arbejde med samspillet af forskellige farver, former og strukturer. Claus Dalbys glødende passion er hans egen have, og hans liv tog en uventet drejning for 25 år siden, da han mødte blomstermaleren Anne Just fra Hune, tæt på Blokhus. Dette møde gjorde nemlig Claus Dalby haveinteresseret på et splitsekund! Og i dag er hans have omdrejningspunkt for både hans private og erhvervsmæssige færden.

CLAYTOPIA SAMTALESALONER

Guldagergaard præsenterer med stolthed en række samtalesaloner under CLAYTOPIA i hele juli måned. CLAYTOPIA samtalerne handler om det gode liv, hvor vi lader en række danske kulturpersonligheder komme til orde.

Grundet covid-19 har vi taget en række forholdsregler, så vi alle føler os trygge, og det betyder blandt andet, at vi har et begrænset antal billetter til vores Samtalesalon arrangementer, og at alle gæster er siddende.
Vi anbefaler at du har printet din billet ud, og medbringer dit coronapas og har det klar til tjek ved indgangen.

Vores lounge stole i haven er u-nummererede og du vælger selv din stol og placering på plænen. Du må hjertens gerne medbringe egne puder og tæpper til vores samtalesaloner. Sommer i Danmark kan være kølig, så husk det gode humør sammen med din tykke trøje.

Detaljer

Dato:
9. juli
Tidspunkt:
12:00 - 13:00
Pris:
DKK 150
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Guldagergaard – International Ceramic Research Center
Telefon:
+45 58 19 00 16
E-mail:
kontor@claytopia.dk

Sted

CLAYTOPIA
Heilmannsvej 31A
Skælskør, 4230 Danmark
+ Google Maps