Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CLAYTOPIA Samtalesalon med Rane Willerslev

7. juli / 12:00 - 13:00

DKK 175

Samtalesalon med Rane Willerslev

Rane Willerslev, direktør for Nationalmuseet, har med sin jordnære tilgang og ligefremme facon inviteret hele Danmark til at tænke vildt og være nysgerrige! Med ét ben i den akademiske absolutte topliga og det andet i de fjerneste vildmarker, spænder Rane vidt. Oplev Rane Willerslev i en samtale med Anne Sophia Hermansen fra Berlingske om kultur, kunst, kærlighed, eksistens, videnskab, tro og det gode liv.

CLAYTOPIA SAMTALESALONER

Guldagergaard præsenterer med stolthed en række samtalesaloner under CLAYTOPIA i hele juli måned. CLAYTOPIA samtalerne handler om det gode liv, hvor vi lader en række danske kulturpersonligheder komme til orde.

Grundet covid-19 har vi taget en række forholdsregler, så vi alle føler os trygge, og det betyder blandt andet, at vi har et begrænset antal billetter til vores Samtalesalon arrangementer, og at alle gæster er siddende.
Vi anbefaler at du har printet din billet ud, og medbringer dit coronapas og har det klar til tjek ved indgangen.

Vores lounge stole i haven er u-nummererede og du vælger selv din stol og placering på plænen. Du må hjertens gerne medbringe egne puder og tæpper til vores samtalesaloner. Sommer i Danmark kan være kølig, så husk det gode humør sammen med din tykke trøje.

Detaljer

Dato:
7. juli
Tidspunkt:
12:00 - 13:00
Pris:
DKK 175
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Guldagergaard – International Ceramic Research Center
Telefon:
+45 58 19 00 16
E-mail:
kontor@claytopia.dk

Sted

CLAYTOPIA
Heilmannsvej 31A
Skælskør, 4230 Danmark
+ Google Maps