Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CLAYTOPIA Samtalesalon med Signe Wenneberg

6. juli / 12:00 - 13:00

DKK 150

Samtalesalon med Signe Wenneberg

Forfatteren, klimaaktivisten Signe Wenneberg har været optaget af klimadagsorden, før det blev moderne! Og med mottoet “alle kan gøre noget” giver Signe et bud på hverdagsaktivisme i en krisetid, og sætter fokus på hvad vi selv kan gøre. Signe deler sine praktiske cases og et optimistisk fremtidssyn – på trods af den altdominerende klima-krise, som vi står midt i, kombineret hvad vi har lært af corona-krisen. Møde Signe på scenen i haven og få brugbare tips med hjem.

CLAYTOPIA SAMTALESALONER

Guldagergaard præsenterer med stolthed en række samtalesaloner under CLAYTOPIA i hele juli måned. CLAYTOPIA samtalerne handler om det gode liv, hvor vi lader en række danske kulturpersonligheder komme til orde.

Grundet covid-19 har vi taget en række forholdsregler, så vi alle føler os trygge, og det betyder blandt andet, at vi har et begrænset antal billetter til vores Samtalesalon arrangementer, og at alle gæster er siddende.
Vi anbefaler at du har printet din billet ud, og medbringer dit coronapas og har det klar til tjek ved indgangen.

Vores lounge stole i haven er u-nummererede og du vælger selv din stol og placering på plænen. Du må hjertens gerne medbringe egne puder og tæpper til vores samtalesaloner. Sommer i Danmark kan være kølig, så husk det gode humør sammen med din tykke trøje.

Detaljer

Dato:
6. juli
Tidspunkt:
12:00 - 13:00
Pris:
DKK 150
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Guldagergaard – International Ceramic Research Center
Telefon:
+45 58 19 00 16
E-mail:
kontor@claytopia.dk

Sted

CLAYTOPIA
Heilmannsvej 31A
Skælskør, 4230 Danmark
+ Google Maps