Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

« All Begivenheder

Midsommer Brændingsskultur af Elina Titane – D. 23 Juni

23. juni 2023 / 18:30 - 23:00

kr.495,00

UNIK OPLEVELSE – BRÆNDINGSSKULPTUREN

Magisk Midsommer på Guldagergaard i Claytopia universet med brændingsskulptur, underholdning og pop-up restaurant med Malsk Spisehus, der serverer en udsøgt midsommer 2-retters middag. Det er med stor stolthed, at vi denne sommer kan præsentere en magisk aften med en helt unik oplevelse i form af en brændingsskulptur med Elina Titane fra  Letland, som gennem 5 uger har arbejdet med en skulptur til haven. Skulpturen bygges på stedet i haven, hvor den magiske brænding finder steder 23. juni, og hvor der er et begrænset antal billetter.

Billetten gælder for 1 person og inkluderer følgende:

Velkomst ved ankomst kl. 18.30, og en rundvisning og gennemgang af sommerens fabelagtige særudstillinger med Guldagergaards direktør Mette Blum Marcher. Spisning i Claytopia teltet kl. 19.30, hvor det er muligt at tilkøbe Claytopias vinmenu, som er sammensat af Skælskør Vinhandel eller tilkøbe øl, vin per glas eller læskedrik. Under spisningen vil der være underholdning og artist talks. Når mørket sænker sig vil der være mulighed for at købe særlige drinks, øl og vin samt snacks. Brændingsskulpturen afsløres når mørket har sænket sig helt over Claytopia haven….. Vi glæder os til at dele magien med dig.

NB: Når du bestiller billetten, så har du mulighed for at skrive VEGETAR i kommentar til ordren, og således kan du sikre dig en vegetar menu

Detaljer

Dato:
23. juni 2023
Tidspunkt:
18:30 - 23:00
Pris:
kr.495,00
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , ,

Arrangør

Guldagergaard – International Ceramic Research Center
Telefon
+45 58 19 00 16
E-mail
kontor@claytopia.dk

Sted

CLAYTOPIA
Heilmannsvej 31A
Skælskør, 4230 Danmark
+ Google Maps

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige