Åbningstider

Skulpturparken holder åbent alle dage kl. 12-17
Kunsthåndværk- og design shop alle dage kl. 12-17
Ved After Dark events åbner porten for gæster med billet kl. 18
På dage med Samtalesaloner åbner parken og shoppen kl. 11

Entré

Entre til CLAYTOPIA – skulpturparken og otte særudstillinger – 50 kr.
Børn under 12 år – gratis.

Mad og drikke

Spisestedet MALSK leverer de skønneste CLAYTOPIA sandwich og Salater.

CLAYTOPIA sandwiches  
Vælg mellem højreb, kylling i urtepesto eller BBQ laks60 kr.
CLAYTOPIA salat bowls
Sprød salat, lidt syltet rødløg, perlebyg og mayo m/smag – kylling eller vegetar90 kr.
Til After Dark koncerterne kan der købes CLAYTOPIA dele-tapas200 kr.

Caféen tilbyder desuden et udvalg af kaffedrikke, Perch’s the, sodavand og forskelligt sødt. Baren sælger vin i glas og flaske samt fadøl.

Før besøget

Husk en trøje og det gode sommerhumør

Vi har overdækket scenen med et smukt, åbent telt, men temperaturen er vi ikke herre over, så husk at skæve til vejrudsigten inden I tager afsted.

Coronapas og din sikkerhed

Gæster, fra 16 år og opefter, skal kunne fremvise et coronapas til medarbejderne i indgangen enten ved:

  • en negativ covid-19 test. Dokumentationen for enten en negativ antigentest (også kendt som hurtigtest) eller en negativ PCR-test (podning i halsen), skal indeholde navn, testtidspunkt samt testresultat. Antigentesten skal maks være 72 timer gammel fra det øjeblik, du blev testet og ved PCR-testen gælder det maks 96 timer fra det øjeblik, du blev testet. I forbindelse med fremvisning af dokumentation for en negativ test, skal gæster fra og med 16 år fremvise ID. Det kan være kørekort, sundhedskort, pas eller andet offentligt udstedt ID. Du finder dit nærmeste testcenter her.
  • en positiv covid-19 test, der er foretaget mindst 14 dage og max 180 dage inden tidspunktet for dit besøg på CLAYTOPIA.
  • gennemført vaccinationsforløb. Bemærk, at du vil have et gyldigt coronapas fra 14 til 42 dage efter din første vaccination. Du vil derudover have et gyldigt coronapas umiddelbart efter, at du er færdigvaccineret med 2. stik. Check gerne gældende regler på coronasmitte.dk

Ved din ankomst skal du fremvise dokumentationen enten på print eller som skærmbillede på din mobil. Børn op til og med 15 år skal ikke fremvise en negativ test. Bemærk, at vi ikke opbevarer nogle af disse oplysninger.

Bemærk, at nye retningslinjer kræver, at personer som er undtaget kravet om covid-19 test / coronapas nu skal fremvise dokumentation for undtagelsen. Læs mere om kulturlivet under covid-19.

Turister

Der gælder en række retningslinjer for turister ved ankomst til Danmark. Her finder du også mere information om covid-19 test og coronapas, hvis du ikke har CPR-nummer. Læs mere.