Læg vejen forbi SKULPTURparken

Alle har fri adgang til parken i åbningstiden – året rundt – og skulpturerne gemmes aldrig væk. Der plads til pauser på bænkene og på en kølig dag under vintersolen folder parken sig ud til en spadseretur.

Er der en særudstilling i Galleri Æblehuset er der fri entré.

Guidede rundvisninger for grupper

Rundvisningen tager 1,5-2 timer og inkluderer besøg i Galleri Æblehuset og rundtur skulpturparken. Under rundvisningen bliver der fortalt om Guldagergaard og om de mange imponerende værker, der står i skulpturparken. Rundvisningen slutter af med en kop kaffe, der er inklusiv i prisen.

Priser fra 2.500 kr.

Book rundvisning på: ceramic@ceramic.dk Mandag-fredag kl. 9.00-15.00
Rundvisninger skal bookes med min. 2 ugers varsel.

Galleri Æblehuset

Guldagergaard arbejder for at formidle og udbrede kendskabet til keramisk kunst, håndværk og design. I vores galleri indbyder vi ofte til inspirerende udstillinger, hvor du kan lade dig begejstre og forundre af både nationale og internationale keramiske kunstnere.

Skulpturpark

Guldagergaard er placeret midt i en offentlig keramisk skulpturpark. Gennem historien har Guldagergaard været en vigtig frugtplantage i denne del af Danmark, og den tidligere ejer havde også en stor interesse i sjældne planter og træer. Han grundlagde derfor parken i starten af 1910’erne, og haven ser stadig ud, som den har gjort i årtier, bortset fra at der nu er en masse spændende skulpturer at opdage. Keramikere fra bl.a. Danmark, Australien, Mexico, UK, Kina, Sverige og USA har kreeret imponerende skulpturer i den flotte park.

Guldagergaard ansøger løbende fonde for at udvide skulpturparken med nye keramiske værker.