Læg vejen forbi GULDAGERGAARD

Alle har fri adgang til skulpturparken i åbningstiden året rundt. Der er plads til pauser på bænkene, og selv på en kølig dag under vintersolen folder parken sig ud til en spadseretur. Se fotos af parkens skulpturer her.

Der er gratis adgang til parken og åbent kl. 11-16.30 hver dag.

Designbutik
(der også byder på en kop varm luksuskaffe)

Designbutikken byder på et væld af gaveideer, unika af anerkendte kunstnere, kvalitetslegetøj, lertøj, brætspil, smykker, samt mange andre skønne sager fra Guldagergaards kvalitetsbevidste leverandører. Så, hvad enten du søger mindre eller større personlige gaver, så har vi noget spændende at byde på.

Kig forbi og husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har særlige ønsker eller ikke har mulighed for at komme præcis i åbningstiden:

Åbningstider / vinter:
Torsdag-fredag-lørdag kl. 11-16 (sidste åbningsdag inden jul er 22. december) eller efter aftale via tlf. 5819 0016 eller mail: kontor@claytopia.dk

Claytopia: Keramik og kultur for alle året rundt

Guldagergaard har masser af spændende aktiviteter for alle, der elsker keramik. Om vinteren er her lidt stille, men hvis du vil vide mere om, hvad der foregår henover året i Guldagergaards Claytopia univers, så læs mere her.

Guidede rundvisninger for grupper

Rundvisningen tager 1,5-2 timer og inkluderer besøg i Galleri Æblehuset, når der er aktuelle udstillinger og rundtur i skulpturparken. Under rundvisningen bliver der fortalt om Guldagergaard og om de mange imponerende værker, der står i skulpturparken. Rundvisningen slutter af med en kop kaffe, der er inklusiv i prisen.

Priser fra 2.500 kr.

Book rundvisning på: ceramic@ceramic.dk 
Rundvisninger skal bookes med min. to ugers varsel.

Galleri Æblehuset

Guldagergaard arbejder for at formidle og udbrede kendskabet til keramisk kunst, håndværk og design. I vores galleri indbyder vi ofte til inspirerende udstillinger, hvor du kan lade dig begejstre og forundre af både nationale og internationale keramiske kunstnere.

Er der en særudstilling i Galleri Æblehuset, er der fri entré.