Læg vejen forbi GULDAGERGAARD

Bortset fra under Claytopia Sommer har alle adgang til skulpturparken i åbningstiden året rundt.  Der er plads til pauser på bænkene, og selv på en kølig dag under vintersolen folder parken sig ud til en spadseretur. Se fotos af parkens skulpturer her.

Åbningstider Skulpturparken:
1. august – 23. juni
Alle dage: 11:00 – 16.30
(ved aften-events forlænges åbningstiden)
Gratis adgang

24. juni – 31. juli I Claytopia Sommer m. særudstillinger
Alle dage: 10:00 – 16:00
Pavillonen i parken byder på kaffe, kage og is alle dage i åbningstiden.
Entré til park og udstillinger under Claytopia Sommer:
40,-/person (børn under 12 år har gratis adgang, når de følges med en voksen).

Designbutik
(byder også på en varm kop luksuskaffe)

Designbutikken har et væld af gaveideer på hylderne; unika af anerkendte kunstnere, kvalitetslegetøj, lertøj, brætspil, smykker, samt mange andre skønne sager fra Guldagergaards kvalitetsbevidste leverandører. Så, hvad enten du søger mindre eller større personlige gaver, så har vi noget spændende at byde på.

Kig forbi og husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har særlige ønsker eller ikke har mulighed for at komme præcis i åbningstiden:

Åbningstider i butikken:
Torsdag-fredag-lørdag kl. 11-14 eller efter aftale (tlf. 5819 0016 eller mail: kontor@ceramic.dk)
Lukket søndag og helligdage.

Guidede rundvisninger for grupper

Rundvisningen tager 1,5-2 timer og inkluderer, når der er aktuelle udstillinger og rundtur i skulpturparken. Under rundvisningen bliver der fortalt om Guldagergaard og om de mange keramiske værker, der står i skulpturparken. Rundvisningen slutter af med en kop kaffe, der er inklusiv i prisen.

Priser fra 2.500 kr.

Book rundvisning på: ceramic@ceramic.dk 
Rundvisninger skal bookes med min. to ugers varsel.

Claytopia: Keramik og kultur for alle året rundt

Guldagergaard har masser af spændende aktiviteter for alle, der elsker keramik. Om vinteren, bortset fra vinterferien i uge 7, er her lidt stille mht. aktiviteter for gæster, men hvis du vil vide mere om, hvad der foregår henover året i Guldagergaards Claytopia univers, så læs mere her.

Galleri Æblehuset

Guldagergaard arbejder for at formidle og udbrede kendskabet til keramisk kunst, håndværk og design. I vores galleri indbyder vi ofte til inspirerende udstillinger, hvor du kan lade dig begejstre og forundre af både nationale og internationale keramiske kunstnere.

Er der en særudstilling i Galleri Æblehuset, er der fri entré.