Læg vejen forbi GULDAGERGAARD

Bortset fra under Claytopia Sommer har alle adgang til skulpturparken i åbningstiden året rundt.  Der er plads til pauser på bænkene, og selv på en kølig dag under vintersolen folder parken sig ud til en spadseretur. Bemærk, at der desværre ikke er offentlig adgang til toiletter på området.

Se fotos af parkens mange skulpturer her.

Designbutikken er lukket mellem efterårsferie og jul … men kan åbnes efter aftale, når I skriver til os på forhånd

Designbutikken har et væld af gaveideer på hylderne; unika af anerkendte kunstnere, kvalitetslegetøj, lertøj, brætspil, smykker, samt mange andre skønne sager fra Guldagergaards kvalitetsbevidste leverandører. Så, hvad enten du søger mindre eller større personlige gaver, så har vi noget spændende at byde på. Vores nye webshop er i øvrigt på vej og vi glæder os til at lancere den inden længe.

Du er altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har særlige ønsker.
Kontakt: kontor@claytopia.dk

Guidede rundvisninger for grupper

Rundvisningen tager 1,5-2 timer og inkluderer, når der er aktuelle udstillinger og rundtur i skulpturparken. Under rundvisningen bliver der fortalt om Guldagergaard og om de mange keramiske værker, der står i skulpturparken. Rundvisningen slutter af med en kop kaffe, der er inklusiv i prisen.

Priser fra 2.500 kr.

Book rundvisning på: ceramic@ceramic.dk 
Rundvisninger skal bookes med min. to ugers varsel.

Claytopia Sommer: Keramik og kultur for alle

Under Claytopia Sommer foregår masser af spændende aktiviteter for alle, der elsker keramik. Udenfor sommersæsonen, bortset fra efterårsferien og vinterferien i uge 7, er her stille mht. aktiviteter for gæster udefra, og der er arbejdsro for de kunstnere, der opholder sig på Guldagergaard. Vi vender tilbage i efterårsferien med et lille event-program.

Hvis du vil vide mere om Guldagergaards legatophold for professionelle keramikere og kunststuderende, kan du læse mere på www.ceramic.dk.